Göta Energi

Föräldrarabatt hos Göta Energi!

För att ta del av erbjudandet är det viktigt att du registrerar dig via formuläret på vår hemsida. 500 kr skickas ut via sms efter 14 dagar. Smsen är giltiga i 3 månader.

Teckna elavtal hos Göta Energi och få en värdecheck på 500 kr att fylla upp kylskåpet med. Det prisvärda elavtalet Spot On är ett rörligt avtal med ett lågt påslag, som ger dig pengar över till annat! Elen kommer från förnybar vattenkraft och du bidrar till WaterAids viktiga arbete i fattiga länder.
 

  • 500 kr att handla för på Pressbyrån, Shell/7-eleven, Coop, Hemköp, Willys, 7-eleven , City Gross, Matrebellerna och Direkten
  • Spot On – ett riktigt förmånligt rörligt elavtal
  • Fördelsprodukten Rent vatten & Priskollen – kostnadsfritt första månaden
  • Prisgaranti – Göta Energi kompenserar dig om du inte sänker dina elkostnader gentemot din tidigare elleverantörs rörliga avtal
  • Gäller endast nya kunder och att elen inte ingår i hyran
 
Ta del av erbjudandet

Det enkla valet för prismedvetna kunder
Njut av tryggheten i att ha gjort rätt val! Som Sveriges största utmanare på elmarknaden erbjuder vi elavtal till låga priser som matchar våra prismedvetna kunders behov. Det har gjort att vi under de senaste fem åren vuxit snabbast i Sverige. Välkommen du också.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard